0 kommentarer

Monsterhotellet – Halloweenfesten af Anna Hansson

af d. 29. januar 2017
Info
 
Sideantal

32
Lixtal 24, Lettal 17

Udgivet

2017

ISBN

978-87-998892-3-5

Originaltitel

Monsterhotellet - Halloweenfesten
Oversat fra svensk af Christian Holm

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Far er ved at gøre klar til festen. Og da gæsterne ankommer, syntes de det er vældig sjovt, at maden også har navn der matcher en halloweenfest, men der er ingen som spiser af den.

Det viser sig at være mennesker som er kommet fordi reklamen for festen er endt i det forkerte blad. Så børnene er hurtige til at fikse noget pizza, som der bliver spist fint af. De opdager det er mennesker, fordi vampyren har et spejlbillede og det har de normalt ikke. Da der så kommer nogen andre gæster, som viser sig at være monstre i forskellige udgaver, så må de få menneskerne ud i en fart.

De får derfor en rundvisning, og så tager de hjem, mens monstrene så kan starte den rigtige fest. Monstrene kommer heldigvis senere, for det havde været en katastrofe hvis de var ankommet sammen med menneskerne, da nogen af dem ynder at spise mennesker… Reklamen for festen er åbenbart endt i to blade, og det var sådan set monstrene, som de havde gjort klar til at modtage.

En rigtig hyggelig børnebog. Nem at læse og flotte illustrationer. Lidt uhygge, lidt spænding, lidt humor og lidt festglæde. Utrolig underholdende.

Bagerst i bogen er der opgaver, som man kan få sit barn til at løse, evt. hjælpe med, da nogen af opgaverne kræver man får skrevet en del. Ville være genialt at benytte til undervisningsbrug, fordi bogen henvender sig til børn som er godt igang med at øve deres læsning og skrivning. Aldersgruppe 6-9 år.

Der er andre bøger i samme serie, og de kan klart anbefales. Selv for voksne er de ret sjove at give sig i kast med. Og hvad er mere motiverende for børn, end hvis deres forældre også finder bøgerne interessante?

God historie, med masser af muligheder for at få fantasien sat igang så man selv kan videreudvikle på bogen, hvis man har lyst.

Lån bogen på bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter