0 kommentarer

Mit hjerte og andre sorte huller af Jasmine Warga

af d. 31. oktober 2015
Info
 
Sideantal

277

Udgivet

2015

ISBN

978-87-17-04501-9

Originaltitel

My heart and other black holes

 

Aysel er 16 år gammel, hun er teenager og som om livet ikke er svært nok i forvejen, i den alder, tænker Aysel meget på døden. Hun har nemlig ikke lyst til at leve længere, hele byen taler om hende og hvisker bag hendes ryg. Og hun føler at selv hendes egen familie hader hende. Aysels far har begået en frygtelig forbrydelse, og alle ved det.

Til dagligt går Aysel i skole og hun har et fritidsjob som telefonsælger, her kan hun bruge internettet som hun vil. Hun har fundet en hjemmeside, hvor man kan finde andre personer som også ønsker at begå selvmord. Hvor man kan være sammen om det. Her møder hun Roman, som også ønsker at begå selvmord, faktisk meget mere end hende selv. Roman er teenager som hende selv, og han føler selv at han har gjort noget frygteligt. Dette er hans familie dog ikke enig i. Roman og Aysel skriver lidt sammen og mødes herefter, de bliver hurtigt gode venner og fortæller hinanden alt.

Datoen for hvornår de skal begå selvmord er allerede sat, den 7 april, da bogen starter er der kun 24 dage til. Begår de selvmord ????

Det vil jeg ikke afsløre, synes selv at I skal læse bogen. Meget spændende og nervepirrende.

Bogen er Jasmine Wargas debutroman, og det har hun gjort rigtig godt. Håber hun har gang i flere.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter