0 kommentarer

Missil af Nis Jakob

af d. 25. maj 2020
Info
 
Sideantal

460

Udgivet

2020

ISBN

9788793660168

 

Tredje bind i serien om Inessa og Wolf er nu kommet på tryk. Det er en direkte fortsættelse af 1000 piskeslag, og med samme fremdrift og spænding som i de to forrige bøger. Det er få forfattere, der formår at have så mange forløb i gang, uden at man som læser mister overblikket eller oplever at stå med løse ender. Men her bliver det hele på vanlig Nis Jakob stil flettet sammen og slutter i en samlet sløjfe. Samtidig er det en velskrevet og fængslende bog, en bog man ikke kan slippe før sidste side er læst. Jeg må endnu engang forbavses over hvordan Nis Jakob formår at få tidens politiske emner flyttet ind i sin historie.

Wolf er dårligt kommet hjem til Danmark, før han og hans kæreste Anna udsættes for et mordforsøg. I Rusland opdager Inessa, at den danske seriemorder, hun endelig troede sig sikker for, er sluppet ud af fængslet med mafiaens hjælp, og nu er endnu farligere end før. I Kina er de dybt involveret i at hjælpe Nord Korea med at bygge langtrækkende missiler der kan skade USA, og herhjemme er en gruppe politifolk ved at danne en selvstændig gruppe der vil tage hånd om de forbrydelser korpset ikke formår at løse grundet manglende resurser. Der er nok at se til for vores venner, og det går ikke altid helt som forventet. Jeg vil bare ønske rigtig god læsning, og så ser jeg frem til næste bog i serien.

Fjedrer bind i Nis Jakobs (1961) thriller serie om den tidligere politimand Wolf og hans arbejde i en privat international efterretningstjeneste, forventes at udkomme i 2021 under titlen Kaliffen. Kan man ikke holde ventetiden ud, kan den med fordel bruges på at læse / genlæse nogle af hans bøger. Femten er det blevet til siden han i 1999 debuterede med Syv dage i District Copenhagen på Tiderne skifter.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter