0 kommentarer

Midtvand af Arne Dahl

af d. 18. september 2018
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

359

Udgivet

2018

ISBN

9788770070560

Originaltitel

Mittvatten
Oversætter: Anders Johansen

Udgave

1 udgave 1 oplag

 

Så kom den Arne Dahls nye krimi. Hele sommeren har jeg varmet op, ved at genlæse samtlige krimier lige fra A-gruppen, Opcop serien til Berg & Blom, så det var et rent velkommen hjem til familien at gå i gang med Midtvand.
Jeg vil stærkt anbefale man læser de to forrige bøger i Berg & Blom serien Skyggezone og Indland, da denne bog i den grad samler trådene op og binder sløjfer på handlingen i to foregående bøger. Sam Berg lever under radaren beskyttet af Säpo, Molly Blom ligger i coma, og Deer kører sit eget løb for at finde ud af hvad der er sket. Det lyder jo ikke af meget, men Arne Dahl holder stilen og tingene udvikler sig meget dramatisk. Inden vi ser os om, er vi midt i en storpolitisk handel med våben til terrorregimer, og samtidig florere mistroen, hvem kan man stole på og hvem spiller dobbeltspil.

Det er svært at komme med et resume af handlingen, da der er rigtig meget rænkespil og undertoner. Bogen skal simpelthen læses og ikke genfortælles. Som vanligt er der tale om en yderst velskrevet krimi, som i den grad er svær at lægge fra sig når man er begyndt. Der er fuld fart over feltet og sproget – tak til oversætteren Anders Johansen – gør det til en ren nydelse at læse bogen, kun at begræde at 359 sider kan læses så hurtigt. Så nu væbner jeg mig med tålmod og håber der snart kommer en fjerde Berg & Blom.

Lån bogen på biblioteket

 

Bedømmelse
Karakter