0 kommentarer

Marburg-eksperimentet af Boris Hansen og Sara Bindeballe

af d. 7. februar 2007
Info
 
Sideantal

176

Udgivet

2006

ISBN

87-7483-561-0

 

Forestil dig, at du har mistanke om, nej du ved, at et dødsens farligt virus er sluppet ud af laboratoriet, at det måske er ved at blive solgt til… hvem?

Hvem vil tro på sådan en historie? Du har da vist set for mange amerikanske film! Og når historien så kommer fra en drukkenbolt og døgenigt, der er smidt ud af farmands firma, og en litauisk forsker med hemmeligheder i bagagen, der har været i landet i mindre end en uge? Nej, vore to helte, Christian og Marija, har alle odds imod sig og må derfor selv tage affære.

Marija forsøger at afdække hemmeligheder i laboratoriet dybt under Århus Universitetspark, mens Christian leger spion i sin fars firma. Det fører ham til Thailand, hvor en uhyggelig opdagelse viser ham, hvor stærke kræfter, de er oppe imod. Og begge erfarer, at det kan være svært at skelne ven fra fjende.

”Marburg-eksperimentet” vandt konkurrencen om årets Århus-krimi 2006. Den er et forsøg på en spændingsroman i international stil, og de to debutanter er sluppet meget hæderligt fra det. Den er i høj grad en moderne krimi, hvor man gør brug af moderne teknologi som en selvfølgelighed. Historien fænger umiddelbart, personerne er vedkommende og udvikler sig, så lur mig, om vi ikke hører mere til Christian og Marija.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter