0 kommentarer

Let It Snow af John Green, Lauren Myracle & Maureen Johnson

af d. 6. december 2014
Info
 
Sideantal

336

Udgivet

2014

ISBN

978-87-400-1998-8

Originaltitel

Let It Snow

 

Kære John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle

I jeres fine julebog bliver tre fortællinger flettet sammen på skønneste vis. I ”Jubilæumsekspressen” møder vi Jubilee, som juleaftensdag får at vide at hendes forældre er blevet anholdt grundet tumult ved køb af juledekorationer. Jubilee er så nødt til at tage toget hjem til sine bedsteforældre, men på grund af den voldsomme sne sidder toget fast i Gracetown. Jubilee kæmper sig væk fra toget og hen til byens Wafflehouse, hvor en fremmed fyr tilbyder hende husly.

I ”Et jublende juleeventyr” begiver tre venner sig ud i snevejret i en kamp til stregen for at komme først hen til Wafflehouse, for at snakke med de cheerleadere der er strandet i byen p.g.a. det stoppede tog. Turen er dog ikke uden farer, og ikke uden opblomstring af kærlighed.

I ”En engel uden vinger” bliver vi fortalt en historie om ulykkelig kærlighed. Addie er lige kommet ud af et forhold, fordi hun har været utro. Addie fortryder dog det hun har gjort, men hun kan ikke komme i kontakt med sin eks Jeb. Addie må hanke op i sig selv, og tage på arbejde juledag på byens Starbucks og hjælpe hendes veninde med at hente hendes kælegris (lang historie), men af en eller anden grund flokkes borgerne i Gracetown om hendes arbejdsplads, og noget der starter som en dårlig dag, bliver til den perfekte dag.

Det er tre søde julehistorier der fik et smil over mine læber. Problemet med at skrive tre historier af tre forskellige forfattere er jo muligheden for at én af historierne skiller sig ud som den bedste (eller værste) i samlingen, men ikke her. I har skrevet tre historier der virkelig komplimenterer hinanden på bedste vis, og i har formået at flette historierne sammen på bedst mulig måde.
Alt i alt er det en sød bog, der emmer af jul og sne, og især også kærlighed.

Kærlig hilsen
Louise H.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter