0 kommentarer

Last to Die af Tess Gerritsen

af d. 14. december 2012
Info
 
Sideantal

328

Udgivet

2012

ISBN

978-0-593-06326-2, 978-0-593-06327-9

 

Tess Gerritsen kan sit kram – fange læseren fra første side – bygge en historie op i spændende kulisser – få læseren til at tro man har styr på det – for så at dreje skrapt til venstre og afsløre et helt anderledes plot.

Kulissen er en kostskole – langt ude i en skov – lidt Harry Potter-agtigt – her møder vi tre børn med den fælles fortid, først er deres far, mor og søskende blevet dræbt – og i anden omgang er den familie de så flyttede ind hos også blevet dræbt. Der trækker sorte skyer op – og de tre børn er helt sikket “the last to die”.

På mirakuløs vis er børnene gået fri fra de tidligere attentater, og nu er det op til kriminaldetektiv Jane Rizzoli og retsmediciner Maura Isles at afdække, hvad der binder de tre børn sammen – inden det er for sent.

Tess Gerritsens bøger om Rizzoli og Isles er blevet filmatiseret som TV- serie og er vist i en lang række lande, desværre ikke i Danmark. Det er dog lykkedes mig at skaffe serien på DVD og jeg glæder mig til et visuelt møde med de to meget karismatiske damer.

”Last to die” er den 10. bog i serien – og der er smæk for skillingen.

Foruden serien om Rizzoli og Isles har Tess Gerritsen også skrevet en række “medical thrillers” – og de er bestemt også et bekendtskab værd, mens hendes tidligere romantiske bøger ikke lige er min kop te.

Lån bogen på bibliotek.dk

 

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter