0 kommentarer

Krucifiks morderen af Chris Carter

af d. 23. august 2012
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

365

Udgivet

2011

ISBN

978-87-7677-178-2

Originaltitel

The crucifix killer

Udgave

1.udgave

 

Så kan det ikke blive værre! Er du til blodige kriminalromaner, hvor opklaringsarbejdet er en labyrint af hints og forhindringer med en underliggende thrillereffekt – så er Chris Carter sagen.

Carter har studeret psykologi og kriminel adfærd ved University of Michigan og har efter uddannelsen arbejdet som kriminalpsykolog, hvor han bl.a. har studeret og interviewet flere seriemordere med livstidsdomme.

Med dette in mente bliver “Krucifiksmorderen” endnu mere uhyggelig, for Carter har brugt sine professionelle erfaringer til at skabe morderen. Og man forfærdes over handlingens grusomhed.

Krucifiksmorderen har fået sit navn, fordi morderen skærer et særligt kors i nakken af sine ofre – og Robert Hunter fik fanget og henrettet morderen for 2 år siden. Men nu begynder flere torturerede og maltrakterede lig at dukke om med det karakteristiske kors. Er en copy-cat på spil, eller var det den forkerte morder, der blev dømt.

Der er dømt spænding og gys fra første til sidste side, og når det hele afsløres til sidst, må man give stående applaus til Chris Carter for plottet.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter