0 kommentarer

Kødæderen i kælderen af Lasse Bo Andersen

af d. 5. maj 2016
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2016

ISBN

978-87-994154-6-5

 

Med ”Kødæderen i kælderen” er vi nået til tredje bind i serien ”Zombie splatter”, en letlæst zombiefortælling for de 8 til 11-årige, skrevet og illustreret af Lasse Bo Andersen.

I første bind blev vi introduceret for seriens to hovedpersoner Johnny og Tom, som i en verden fyldt med zombier kæmper for at overleve. Men det er ikke nemt, for hver gang de dræber én zombie, dukker en ny op.

I andet bind møder de pigen Lisa, som Johnny bliver lidt vild med. Hun hjælper dem til hospitalet, hvor hun og zombielægen dr. Hansson holder til, og her kan de være i sikkerhed.

Men her i tredje bind kommer Johnny og Tom op at toppes, og pludselig er Tom væk. Samtidig viser det sig, at hverken dr. Hansson eller Lisa er, hvem de giver sig ud for at være. Og hvorfor bliver der holdt en zombie fanget i hospitalets kælder?

”Zombie splatter” er hæsblæsende action fra første linje. Historien er overskuelig, fortalt i korte og klare sætninger, men stadigt i et stemningsmættet sprog, og illustreret med fede sort/hvide tegninger holdt i en enkel streg. Her er masser af gys og spænding, og jeg er overbevist om, at målgruppen vil nyde denne underholdende og bloddryppende fortælling. Jeg vil dog anbefale at begynde læsningen med bind et, da man ellers kommer lidt hovedkulds ind i fortællingen.

Tom spjættede og forsøgte at trække sig væk. Zombien rakte ud efter ham. Den snerrede og bed efter ham. Tom kunne lugte zombiens døde krop. Den stank af forrådnelse. Han mærkede dens fingre strejfe sit hår. Han skreg højt.”

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter