0 kommentarer

Kiwi og Kiks af Martin B. Gulnov

af d. 12. maj 2017
Info
 
Sideantal

47

Udgivet

26.04.2017

ISBN

9-788792-999818

Originaltitel

Kiwi og Kiks

Udgave

1byens

 

Kiwi vil være verdens bedste storesøster, men problemet er bare at hun ingen søskende har. Så da hendes bedste ven Kiks som bor nedenunder, spørger om hun vil passe på ham mens han er syg, ser Kiwi lige pludselig muligheden for at blive verdens bedste storesøster. Og det kommer til at indebære både sennep, regnorme og krebs, for man vil gøre alt for at hjælpe som verdens bedste storesøster.

Kiwi og Kiks er en nem og sjov bog, som kan få en til at trække på smilebåndet og samtidig ryste på hovedet. Den er skrevet ud fra en 6 åriges dejlige opfattelse af livet, at det hele ikke kan være så svært, hvis man bare tager nogle ganske enkelte tiltag. Historien har en rigtig god rytme, med nogle gode gentagelser som gør den dejlig genkendelig, når man læser den sammen med børnene. En bog som allerede ville kunne blive læst op af for børn omkring de tre år. Den er også fyldt med nogle virkelig sjove tegninger, som illustrere meget godt hvad der sker med Kiwi og ikke mindst Kiks.

En dejlig bog som ikke kun kan anbefales til ældre søskende, men også hvis man vil tale om det at være en god ven og hvad der gør en til en god ven.

 

Findes p.t. ikke på biblioteket

Bedømmelse
Karakter