0 kommentarer

Kille med mor til lagersalg Af Benn Q. Holm

af d. 6. juli 2014
Info
 
Sideantal

50

Udgivet

2014

ISBN

978-87-11-38265-3

 

En meget lækker højtlæsnings og snakkebog til børn i 5-6 års alderen.

Det er lørdag og Kille sidder og hygger sig med at tegne tegninger til mor på alt fares printerpapir. Pludselig ringer telefonen og mor får meget travlt, hun har glemt at der er lagersalg i nordhavnen, men far skal på arbejde så mor bliver nødt til at tage Kille med.

Nu er et lagersalg nok ikke lige det fedeste sted at tilbringe sin lørdag når man bare er seks år og meget hellere vil hygge hjemme med sin familie. Men set i børnehøjde får vi her en klar fornemmelse af hvordan kvinder bliver som sultne dyr omkring boderne med tøjbunkerne. Alle puffer og maser og lige pludselig er mor blevet væk, men heldigvis møder Kille mors veninde Mie, og hun ringer til Mor og så kører de sammen hjem med byttet. Hjemme igen, er Killes søster Karla helt vild i varmen og kaster sig over mors tøj medens far og Kille går ud i køkkenet og spiser frokost sammen og bagefter ser de film på fjernsynet, for da far ikke har mere printerpapir beslutter han at holde en fridag. Så det ender alligevel med at blive en rigtig dejlig hygge lørdag.

Stregen i bogen er rigtig fin og meget humoristisk, teksten er rigtig sød og bogen signalerer kvalitet. Jeg har haft megen fornøjelse af den sammen med mine to børnebørn og der er blevet digtet fint videre på tegningerne.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter