0 kommentarer

Kessler af Kurt Thyboe

af d. 3. april 2015
Info
 
Sideantal

280

Udgivet

2010

ISBN

978-87-7514-294-1

 

Jeg ville gerne læse denne da jeg tænkte at med interesse for boksning så må man jo læse en bog der handler om Kessler. Det skulle være en slags biografi og det er det da også… til dels.

Kurt som i gennem mange mange år har været inde for branchen, mødt mange af de største og har talt med og skrevet om ligeså mange kunne her levere et rigtig godt stykke håndværk.

Men desværre handler bogen meget lidt om Kessler. Jo, du får fortalt lidt om nogle få kampe og lidt omkring hvordan han kom igang som bokser, og så hører man en minimal del omkring Kesslers familie. Men en biografi kan man på ingen måder kalde denne bog.

Den handler meget mere om alle de andre store navne gennem tiden som Kurt har mødt og talt med, den handler om Kurts liv og syn på tingene, den handler om Kurts tanker om hvor bokseverdenen er på vej hen og hans syn på hvordan boksning opstod.

Der er mange beskrivelser af forskellige kampe gennem tiden mellem diverse store navne som Muhammad Ali, Brian Nielsen, Mads Larsen, Ejnar Aggerholm, Joe Frazier m.m. og utrolig lidt omkring Kessler.

Så hvorfor det er Kessler der er på forsiden af bogen… tja… det forstår jeg egentlig ikke, da det ligeså godt kunne have været alle mulige andre eller Kurt selv og man så kunne have kaldt bogen for “Kurts erindringer”…

Men er man boksefan så er de historier og kampe der er beskrevet rigtig interessante og det gør bogen god at læse, men det trækker voldsomt ned når man går ud fra at man skal læse om Kessler…

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter