0 kommentarer

Kaos af Poul Erik Larsson

af d. 9. juli 2015
Info
 
Genre
Omslag
Sideantal

406

Udgivet

2015

ISBN

9788793328990

 

Leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet Marcus Falck og hans kolleger har nok at se til i det nordsjællandske, både arbejdsmæssigt og privat. En kvinde findes myrdet kort efter hun fyrede en medarbejder. En landskendt golfspiller mistænkes. Eneboeren Jens Winthers genbo er forsvundet, og han deltager på sidelinjen i eftersøgningen. Endnu en mand findes i en container, myrdet på brutal vis. Under udredning af disse sager skydes to politifolk under action i en bank. En storstilet jagt sætter ind på den udenlandske ekstremt voldelige forbryderbande med Scarface i spidsen, dog uden større succes.

Privat slår forholdet til retsmedicineren Lonnie revner, da hun uventet bliver gravid. Desuden har kollegaen Claus Danielsen en mor, der ligger for døden. De involverede skal forholde sig til mange barske begivenheder. Skildringen af personernes følelser og relationerne mellem dem både professionelt og privat er for mig en vigtig del af “Kaos”’ styrke. Desuden er det en fornøjelse at se nordsjællandske lokaliteter optræde i en krimi.

“Kaos” kan sagtens læses uden at kende de foregående i serien. Især sidste halvdel er virkelig spændende, så det er svært at lægge bogen fra sig.

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter