0 kommentarer

Kampen i abegrotten af Lasse Bo Andersen

af d. 20. december 2016
Info
 
Sideantal

48

Udgivet

2016

ISBN

978-87-999301-3-5

 

Zombierne landede lige ved siden af Tom. Først plumpede to ned i vandet. Og så to mere. Sagde han ikke kun et par stykker, tænkte Tom og bandede generalen langt væk. – Lad underholdningen begynde! hørte han Marcus råbe. Tom kunne høre børnene råbe sit navn. Men de ønskede ikke at han skulle overleve. Kun, at han skulle dø sidst.”

7. bind af Lasse Bo Andersens let læste zombi-serie er en barsk omgang. De fire venner Johnny, Tom, Lisa og Emma blev i sidste bind lukket ind i den forskansede zoologiske have, som Marcus og hans bande styrer med hård hånd. Det tog dog ikke længe, før firkløveret kom på tværs af Marcus, og nu er Tom blevet smidt ned i abegrotten, hvor gorillaen Gamle Sølvryg venter på at flå ham i stumper og stykker.

I et forsøg på at redde Tom vil Lisa lukke nogle zombier ind i haven med hjælp fra den nye ven, Adam. Mens de andre børn bekæmper ‘dødbiderne’, vil de så redde Tom op af abegrotten. Men tingene går slet ikke efter planen, og atter en gang efterlader Lasse Bo Andersen læserne med en næsten ubærlig cliffhanger.

Jeg er dybt underholdt af Zombie Splatter-serien, selvom målgruppen er de 8-11 årige. Men selvom sproget er letlæst, er historien både spændende og til tider ligefrem uhyggelig. De første bind i serien havde en snert kulsort humor, men de seneste bind har været mere alvorlige. Jeg ved ikke, om det måske kan blive for meget for den unge læser. Heldigvis er vores unge helte dog både snarrådige og modige, så jeg har fuld tiltro til, at de kan klare den…

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter