0 kommentarer

Kærlighed og ægteskab af Bill Cosby

af d. 1. februar 2010
Info
 
Sideantal

181

Udgivet

1990

ISBN

87-595-0119-7

Originaltitel

Love and marriage

Udgave

2.udgave

 

Hyggelig og humoristisk historie om Bill Cosbys tidlige erfaringer med det andet køn – med piger! Og om hvordan han endelig fandt den eneste ene, som han har fejret sølvbryllup med. Om forskellen på drenge og piger – ikke kun fysisk, men også psykisk – fortalt med et glimt i øjet.

Selv om bogen har nogle år på bagen, er mødet mellem de to køn ikke ændret – det er kun de ydre rammer. Bill Cosby fortæller, hvordan han og kammeraterne hang ud nede ved Drugstoren for at se på de piger, der kom forbi.

Flere steder er bogen er der nogle fine situationsbeskrivelser, der får en til at trække på smilebåndet – fordi man ligesom kan fornemme at være på stedet.

Citat: ”Fordi der ikke var diskoteker i Philadelphia dengang, tilbragte jeg og mine jævnaldrende kammerater mange aldeles døde aftener med bare at stå foran en drugstore og se pigerne gå forbi, mens vi drømte om at komme til at bruge de kondomer vi for år tilbage havde købt i drugstoren og som nu lavede permanente
ringe på vores tegnebøger.”

Og senere: ” Næste gang I er på restaurant, så prøv at betragte nogle ægtepar, der ser ud til at have været gift i over ti år. Se hvordan de udveksler lange, fortvivlede blikke, mens de hver for sig håber, at denne lammende tavshed vil blive afbrudt af en god friture-brand eller et hold-op. Og de er begge to lige ved at blive drevet til at tænke det utænkelige “Vi burde have taget børnene med”.”

Der er ikke mange litterære vitaminer i historien, men som afslapning en søndag eftermiddag er den et fint alternativ til at snuppe et ugeblad.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter