0 kommentarer

I månens skygge af Lian Hearn

af d. 23. juli 2009
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

381

Udgivet

2005

ISBN

87-02-03561-8

Originaltitel

Brilliance of the moon

 

Takeo kender nu profetien om hans liv. Han ved at der er blodsudgydelser forbundet med hans ønske om fred, og han ved at han vil komme til at regere, men det er ikke alle der er ham venligt stemt. Han er jaget vildt hos stammen, om end hans gamle bekendte har store kvaler ved evt. at skulle slå ham ihjel. Hans rival Arai Daiichi søger selv mere magt efter han overtog Iida’s herredømme og Takeo’s popularitet i befolkning bare vokser og vokser.

Hans ægteskab med Kaede er godt og solidt, men han er nødt til at konsolidere sin magt og søger derfor alternative allierede, og under en af hans alliancerejser bliver Kaede fanget af sin fortid. Lord Fujiwara som havde betragtet sig selv som Kaedes forlovede tager hende og afsondrer hende fra omverdenen, så da Takeo kommer hjem til Maruyama, er der ingen Kaede og uroen ulmer. Der er flere slag, der skal kæmpes og han ved ikke om det er det, der tabes eller vindes.

Nøøøj hvor kunne jeg bare ikke slippe bogen. Lian Hearn som normalt har skrevet børnelitteratur, har virkelig slået fast, med serien om Otorierne at det med at skrive henvendt til voksne, DET kan hun også. Fantastisk bog. Det var den planlagte sidste del af trilogien om Otori Takeo – men bare rolig – forfatteren HAR skrevet en “og dette skete så i årene efter”-roman. Som jeg har liggende lige ved siden af mig 😉

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter