0 kommentarer

I månens skær af Patti Callahan Henry

af d. 6. juni 2008
Info
 
Sideantal

335

Udgivet

2008

ISBN

978-87-11-31524-8

Originaltitel

Losing the moon

 

Amy er først i fyrrene og har godt styr på sit liv. Hun har en dejlig mand, to dejlige børn, et ønskejob og er derfor så lykkelig som man nu kan være. En dag, hvor hun skal møde sin søns nye kæreste får hun dog et stort chok. Pigens far er ingen ringere end Nick Lowry, hendes gamle kærlighed, der forlod hende uden et ord.

Fortidens svigt var svært for Amy. Nick skulle på et udenlandsophold i 3 måneder, og aftalen var at hun skulle hente ham i lufthaven, når han kom hjem, og så skulle de begynde deres liv sammen. Men der var ingen Nick i lufthavnen, og Amy fandt aldrig ud af, hvad der var blevet af ham, andet end at hun gik ud fra han havde forladt hende.

Amy er nu helt forvirret. Skal hun tage kontakt til Nick igen, eller skal hun blive hos sin stabile mand Phil? Og hvad skete der egentligt med Nick, hvorfor kom han ikke tilbage?

“I månens skær” er en god gammeldags kærlighedsroman med alt hvad der tilhører af ulykkelig kærlighed, knuste hjerter og brudte løfter. Den indeholder ikke de store overraskelser, men er en rigtig god roman til underholdning på stranden eller i flyet.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter