0 kommentarer

Hud af Mo Hayder

af d. 27. november 2017
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

412

Udgivet

2012

ISBN

978 87 7122 041 4

Originaltitel

Skin - oversat af Michael Krefeld

Udgave

1. udgave

 

Ingen mennesker ved deres fulde fem tror på ånder. Vel? Men engang imellem kan man alligevel godt blive lidt i tvivl. Når man bare VED, at nogen iagttager en. En næsten usynlig, godt 1 meter høj skabning. En afrikansk vanskabning. En tokoloshe.

Under en usædvanligt krævende mission i en grotte føler politidykkeren Flea Marley sig overvåget 50 meter under overfladen, og samtidig sker der noget sært med hendes ilttilførsel.

Også vicepolitikommissær Jack Caffery har en bizar fornemmelse af, at nogen holder øje med ham. Men har det monstro noget at gøre med de identiske selvmordssager, han efterforsker?

Mo Hayders krimi “Hud” er en speget historie med masser af mystik og spænding. En kendt fodboldspillers kæreste forsvinder. En sød cockerspaniel pelses på bestialsk vis. To kvinder findes døde under mistænkelige omstændigheder. En ukendt mand udviser sygelig interesse for menneskehud. Og så er der jo det med tokoloshen…

Nå ja, Fleas indolente bror Thom gør samtidig noget ufatteligt dumt, som sætter Flea i en djævelsk kattepine. Det går bare helt, helt galt – og det er skønne, seje Flea, der må undgælde.

Mo Hayder er en rutineret krimisnedker, og hendes thrillere med Flea og Jack Caffery er altid fornemt skruet sammen. Man gribes af de drabelige plots, timerne forsvinder i det gode selskab, og så kan man vel ikke forlange meget mere af genren, vel?

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter