0 kommentarer

Han dræbte mit barn af Carlton Stowers

af d. 22. oktober 2014
Info
 
Sideantal

253

Udgivet

1999

ISBN

87-15-10568-7

Originaltitel

To The Last Breath

 

Bogen er ret barsk da det er en virkelig historie om en mand der tilsyneladende er en ganske almindelig fyr. Han virker ikke som typen der kunne finde på at slå ihjel og slet ikke sit eget barn.

Men efter et meget turbulent forhold og skilsmisse er der alligevel en masse ting som peger i retning af hvad han reelt er for en type.

Det værste er at det er svært at bevise, for han er virkelig god til at dække de spor til der evt. kunne være. Og han kaster skylden fra sig når nogen forsøger at anklage ham for selv det mindste. Det er dybt frustrerende for familien ikke kun på moderens side, men også på hans egen side.

Den anklager der kommer til at arbejde med sagen kæmper med forskellige udsagn omkring obduktionen af den 2 årige. Pigen er blevet gravet op igen for at en ny undersøgelse kan laves og modsat den første viser den undersøgelse at pigen er blevet presset til døde.

Altså kvalt ved fastholdelse. En frygtelig død det har taget helt op til et kvarter at gennemføre.

Det tager et par år at få afklaret alt omkring sagen og overhovedet at få sagen i gang, for beviserne hober sig ikke ligefrem op. Og havde det ikke været for pigens mormor var sandheden måske aldrig kommet frem.

En krimi som gør ondt at læse fordi den er virkelig. Men den er velskrevet og letlæselig. Og er svær at lægge fra sig fordi man gerne vil vide hvad der kommer til at ske.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter