0 kommentarer

Hinterhof – Mit liv som dominatrix af Anna Rakhmanko og Mikkel Sommer

af d. 27. juni 2022
Info
 
Sideantal

136

Udgivet

2022

ISBN

978-87-7085-945-5

Originaltitel

Hinterhof - Mit liv som dominatrix

Udgave

1. oplag

 

Softporn er vi næsten ude i rent billedmæssigt. For selvom tegneserien omhandler en hverdag i en dames liv, hvor damen arbejder som dominatrix, herskerinde eller hvad du nu selv ønsker at kalde det. Så er billederne i den blide ende og man ser intet der er ligefrem ubehageligt. Der er lavet en god stemning henover det hele og et billedværk som giver lige præcis nok til læseren til at forstå hvad der foregår, uden man behøver få det udpenslet. Samtidig fortæller kvinden om sit liv og hvorfor hun er endt med netop dette arbejde i Berlin. Der er også et afsnit hvor der er klienters historier, så man kommer lidt rundt om det fra flere vinkler. Og man får både en introduktion men også en forståelse for at det at være prostitueret eller sexarbejder, ikke nødvendigvis handler om sex overhovedet.

Det er dog ikke en tegneserie for sarte sjæle og henvender sig klart til det voksne publikum. Måske endda til den eller dem der ønsker at vide mere om denne verden eller er fascineret af noget som de fleste af os aldrig kommer i kontakt med. Samtidig får man en god forklaring på hvad de forskellige udtryk er og betyder. Så selv hvis man er helt ny indenfor området af BDSM, så vil man nemt kunne sætte sig ind i hvad det hele handler om. BDSM forklares som et begreb der “dækker over et bredt spektrum af lyster og praksisser, ofte med et erotisk fokus”. Så her bliver man på fineste vis forklaret fra start til slut hvad det vil sige at være dominatrix.

Tegneserien er flot lavet og med lidt obskure sammensætninger så der er god bund i de enkelte tegninger. Farverne er subtile men alligevel fremtrædende og man bliver suget helt ind i et univers som både virker let genkendeligt og meget hverdagsagtigt, men som også skiller sig ud og viser nogen andre sider af livet. Det fungere hele vejen igennem.

Anmeldereksemplar.

Lån tegneserien på biblioteket

Bedømmelse
Karakter