0 kommentarer

Heksens kald af Mette Sejrbo

af d. 14. august 2015
Info
 
Sideantal

474

Udgivet

2015

ISBN

9788793197411

Udgave

e-bog. 1. oplag

 

Ulfhedin sagaen bind 1

Varulve der kæmper for at overleve, vampyrer og dem der tror de er det eller bare gerne vil være det, vølvere, ånder og drenge og piger der lever et helt almindeligt liv.

Denne bog har det hele og lidt til.

Vi møder Emilie, der er studerende og som ikke kender til at skulle have nogen særlige evner. Men på hendes 18 års fødselsdag sker der alligevel nogen ting som gør, at hele hendes liv bliver vendt op og ned. Emilie er nemlig heks eller vølver. Hun kan styre vindens kræfter, selv om hun lige skal lære hvordan.

Emilie kommer til at stå overfor et meget stort valg nemlig om hun magter at leve et dobbeltliv, hvor hun på den ene side er en almindelig pige og på den anden side er kampklar med alle sine evner. Sammen med andre vølvere skal hun nemlig jagte hamrammer bedre kendt som varulve. Men hvad gør man når man så forelsker sig i en varulv og man samtidig tror, det er ham, der har slået ens bedste veninde ihjel?

Tja det må man læse næste bog i serien for at finde ud af, for denne bog ender ret brat, men lægger til gengæld op til, at der virkelig skal ske meget i fortsættelsen.

Bogen er fangende omend den ligner mange af de bøger om varulve og vampyrer, som allerede er på markedet. Den indeholder dog lidt mere vold og blod og erotik, så den er måske ikke helt velegnet for et alt for ungt publikum. Sidste halvdel af bogen halter i forhold til sproget og det havde gavnet gevaldigt med en ekstra gang korrekturlæsning.

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter