0 kommentarer

Halvvild af Sally Green

af d. 25. april 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

478

Udgivet

2015

ISBN

978-87-11-37730-7

Originaltitel

Half wild

 

Dette er toeren i en serie. Den første bog hed “Half bad” (den har jeg ikke læst).

Jeg må sige den her er anderledes skrevet. Der er meget lydsprog i den som man nærmest skal fantasere sig til hvordan lyder. Og det er blandt andet en af grundene til den bliver lang. Den bliver også lang fordi man mangler meget information i forhold til at forstå hvem personerne er og hvad forskellige ord betyder når man ikke har læst etteren. Så at læse den for sig selv er ikke den bedste oplevelse.

Til gengæld er der spænding over feltet, hvide og sorte hekse, trolddom, miksturer, knive, slåskampe og drab. Så der sker noget.

Vi følger en hovedperson der er halvt hvid og halvt sort heks. Og som kan forvandle sig til et dyr, men som ikke mestrer den del af sig selv til fulde endnu. Og vi oplever angsten når jægerne er efter ham. Men også følelserne når han fortæller og fantaserer om sin store kærlighed der p.t. ligger i en dødlignende søvn hos en meget farlig heks et helt andet sted.

Bogen henvender sig uden tvivl mest til teenagere og opefter og er lidt ligesom Twilightserien bare med hekse i stedet for vampyrer. I denne bog bliver der dog også byttet blod, drukket blod og dræbt for blodets skyld.

Den er hurtig læst og selv om den ikke fangede mig personligt, så er jeg sikker på den i sammenhæng med etteren nok har en god historie at fortælle… Der er bare for meget af den slags på markedet til min smag.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter