0 kommentarer

Godnat Magnus af Karin Feit Almberg

af d. 14. juni 2007
Info
 
Sideantal

28

Udgivet

2006

ISBN

87-02-04391-2

 

Det lille pindsvin Magnus vil ikke sove, han vil meget hellere læse i en bog om de store dyr. Hans mor putter ham, men lige så snart hun er ude af døren, finder han igen bogen frem og læser om elefanter, krokodiller, aber og zebraer. Når Magnus læser i bogen, forestiller han sig, at han selv er en del af historien. Far og mor har svært ved at fange ham, når han er en farlig krokodille, eller en fræk abe der svinger sig i lampen. Lige pludselig bliver det hele dog for meget for Magnus, da den store og farlige løve kommer efter ham. SLAM! så bliver bogen lukket i, og Magnus er endelig klar til at gå i seng.

Jeg er vild med bogens omslag der ligefrem udstråler hygge. Forsideillustrationen forestiller Magnus der putter sig ind til sin mor mens de læser i en bog. Bogen er krydret med disse skønne illustrationer hele vejen gennem, utroligt farverige og med de charmerende figurer. For de vakse er der også nogle sjove detaljer at få øje på, da Magnus altid medbringer sin lille muldvarp, og det lille tøjdyr ser ikke ud til, at den altid er lige stolt ved situationen.

Det er en sød fortælling, som vil være god til at falde i søvn på – ment på den positive måde vel at mærke. Alt i alt en flot og anbefalelsesværdig billedbog.

Bogen kan læses fra 3 år.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter