0 kommentarer

Godnat : klassiske historier, rim og sange fra skattekisten samlet af Christel Amundsen

af d. 6. december 2015
Info
 
Sideantal

176

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-4136-8

Udgave

1

 

“Godnat : klassiske historier, rim og sange fra skattekisten” er en bog som er fyldt med alle de gode klassiske historier og rim, fra blandt andet Halfdan Rasmussen, Thomas Winding og Hanne Hastrup, men også enkelte nyere. Den får tankerne til at flyde og får kroppen til at slappe af og tager os med til et andet sted, hvor ikke kun børn slapper af, men også voksne. Her skal vi ikke tænke på mobiltelefon,arbejdsmail eller oprydning, det er bare hygge og samvær på sit højeste.

Hvis jeg kun fik lov til at redde en børnebog, så ville det helt klart være den her. Den er så varierende i dens historier, sange og rim, at der er noget for alle aldre. Historierne handler blandt andet om at være morgensur, hvad der kan gemme sig ude i natten og ikke mindst det at være venner. Man bliver fanget og suget ind i de forskellige universer, man bliver aldrig træt af at læse de historier. De gør en glade og lader os stoppe op og tænke efter og man kan få sig nogle gode snakke sammen med børnene. Illustrationerne i bogen er også meget forskellige, men hver og en har deres charme, som er med til at gøre denne bog så fantastisk.

Man kan foranlediges til at sige, at man egentlig ikke behøver at søge mere efter de gamle børnebøger, for alle de gode er samlet her i en bog. Men det er nok ikke helt rigtig, men mange af de allerbedste er her og hvis man ikke har uendelig plads, så køb denne her.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter