0 kommentarer

God i sengen af Jennifer Weiner

af d. 18. oktober 2001
Info
 
Forlag
Omslag
Sideantal

475

Udgivet

2001

ISBN

87-15-10341-2

Originaltitel

Good in bed

Udgave

1.udgave

 

“God i sengen” kom ned i min taske og med mig hjem fordi jeg var i London. Fordi man ikke kan være i England uden at købe bøger (de er så billige). Og fordi en plakat i undergrunden reklamerede for den. Nå ja, og så kunne jeg ikke modstå, at titlen var præget i coveret. God i sengen er den. Den er også god i busser. Og over morgenmad, frokost og aftenskaffe. “God i sengen” blev læst så meget ud i en køre som resten af mit liv tillod. Varme og lange anbefalinger.

Cannie er sidst i 20’erne, journalist og ny-single efter at have bedt sin kæreste, Bruce, om en pause. Det kører for Cannie lige til ex-Bruce i en klumme beskriver sit syn på deres hedengangne forhold. ”At elske en frodig kvinde er et vovestykke i vores samfund”, skriver Bruce, og med denne første – men ikke eneste – klumme, kastes Cannie ud i et følelsesmæssigt stomvejr, som kommer til at præge et år af hendes liv.
Det er skønt at gå ved siden af Cannie i det år. Hun er forrygende morsom og uendelig menneskelig.
“God i sengen” er en sjov, varm og nænsom roman om en tolv-måneders tur i den følelsesmæssige rutchebane (den med flere loop). Og lur mig, om ikke de fleste med tænders gnidsel, vil sidde et par gange og tænke ”Nej, Cannie for søren, ikke den vej”.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter