0 kommentarer

Glemt latter af Marcia Willett

af d. 9. juli 2009
Info
 
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

51

Udgivet

2004

ISBN

87-7714-652-2

Originaltitel

Forgotten laughter

Udgave

1.udgave

 

Louise Parry holder 2 gange om året ferie i det sydlige England hos Brigid, der lejer feriehuse ud. De 2 har efterhånden som årene er gået fået et nært venskab, og Brigid ser altid frem til Louises næste besøg. Brigids mor, Frummie, bor også hos hende, selvom de ikke har det bedste forhold. Frummie forlod sin datter til fordel for en anden mand, hvilket Brigid aldrig har tilgivet hende. At hun endda fik endnu en datter, Jemina, har ikke gjort forholdet bedre.

Louises ophold hos Brigid og Frummie kommer dog ikke til at forløbe stille og roligt som det plejer. Louise gemmer på nogle tragiske begivenheder i sin fortid, som hun længe har fortrængt, men et møde med en lille pige i landsbyen, bringer alt op til overfladen igen. Kan Louise se ud over tragedien og skabe sig et nyt liv i landsbyen? Bogens mange skæve karakterer gør hvad de kan for at få det til at ske.

“Glemt latter” må siges at være en god gedigen kvinderoman. Jovist den er en kende forudsigelig, men på den gode måde, så man alligevel bliver overrasket til sidst. Og Willett er god til at beskrive stemningen blandt personerne, og hun sætter meget fokus på venskab, og hvor vigtigt det er at tale ud om tingene, uanset hvor smertefulde de måtte være.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter