0 kommentarer

Fortidens hemmeligheder af Barbara Taylor Bradford

af d. 28. maj 2017
Info
 
Sideantal

236

Udgivet

2017

ISBN

978-87-02-20575-6

Originaltitel

Secrets from the past, oversat til dansk af Annemette Goldberg

Udgave

1. e-bogsudgave

 

Vores hovedperson er tidligere krigsfotograf, der nu prøver at rydde lidt op i sit liv. Hun bliver dog kontaktet af nogle kollegaer/venner da hendes ekskæreste har behov for hjælp. Han er gået ned med flaget og hun er tilsyneladende den eneste, der kan hjælpe ham. For hun kender til de rædsler han har set via jobbet.

Hun vil ikke til at starte med, for deres forhold endte grimt, men hun indvilliger alligevel da hun godt ved, at der skal sørges for noget hjælp til ham som hun nemmere end andre kan sørge for. Men der opstår følelser igen…

Det er også en historie om hovedpersonens far. Han er død, men det forhindrer ikke at hovedpersonen først nu kommer til at finde ud af ting og sager om ham…

Det er virkelig sjældent at jeg ikke kan få læst så kort en roman på et lidt kortere stykke tid, men hold nu op hvor jeg følte den var længe om at komme i gang. Den kedede mig faktisk i starten, og først en tredjedel inde i bogen begyndte den at fange mig en lille smule, så det var lidt en kamp for mig at få den læst. For hvis en bog ikke fanger med det samme, så mister man hurtigt interessen.

Og det er lidt synd, for historien fejler sådan set ikke noget. Jeg følte bare undervejs at der skete for lidt, og derfor kunne jeg ikke leve mig ind i handlingen.

Jeg håber for forfatterens skyld, at andre kan få meget mere ud af bogen end jeg kunne. Sproget er nemt at gå til, historien er som sagt ganske fin (når den først kommer i gang) og det er samtidig en roman som ikke fylder alverden. Men hos mig efterlod den bare ikke noget indtryk, og jeg kan rent personligt ikke sige at den var særligt spændende.

En bog som jeg er sikker på har større potentiale end jeg lige kunne finde!

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

Bedømmelse
Karakter