0 kommentarer

Fordrivelsen af Astrid Saalbach

af d. 22. juni 2012
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

333

Udgivet

2011

ISBN

978-87-02-07016-3

 

Andreas Ruud Christensen er en succesrig virksomhedsleder, som har skabt firmaet ARC. Andreas er midt i fyrrene og lever et perfekt – men noget stresset – liv med familien. Bogen beskriver i starten nøje, hvor godt Andreas har det med sin søde hustru Mo. Dette sikkert for at vise kontrasten til bogens senere forløb. Han er temmelig styret af sin mobiltelefon, og da han tager på skiferie med familien, er dette ”redskab” også hans livline, som han frekventerer ofte og giver mere opmærksomhed end familien. Vi bliver bekendt med, at han skjuler noget via denne livline og holdes derved i spænding om, hvad det mon kan være.

Under en skitur standser Andreas pludselig op på en af pisterne for at læse en ny sms, og han tager sig derfor ikke i agt for øvrige løbere og bliver torpederet af et snowboard.
Dette ”møde” får fatale konsekvenser for Andreas, som efter nogle dage at have ligget i koma vender tilbage til et andet liv. Han har mistet en del af hukommelsen og ændrer totalt personlighed. Hvad han ikke selv husker, finder hans kone ud af, og det får meget negative konsekvenser, Andreas mister ALT!

Astrid Saalbach har her skrevet en roman som er fængslende og spændende fra første til sidste side. Plottet er umiddelbart forståeligt og man kan forstå og sætte sig ind i personernes handlemåde. En tragisk ulykke hvis udfald måske ville være kommet under alle omstændigheder – hvem ved? Bogen er skrevet i et godt og flydende sprog, og handlingen leder læseren hurtigt igennem siderne. Spændende!

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter