0 kommentarer

Forårets gåder af Lisa Kleypas

af d. 7. juni 2015
Info
 
Sideantal

304

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-3739-2

Originaltitel

Scandal in spring

 

Dette er sidste bog i Wallflower serien, hvor man følger de fire bænkevarmeres vej til at blive gift. I denne bog er man nået til Daisy. Daisys far har allerede fundet en passende mand til Daisy, men Daisy er ikke interesseret, tror hun. Matthew har i mange år været forelsket i Daisy, og giver ikke så let op over for hendes afvisninger, og hun må også sande, at hun drages mod ham. Men han har en dunkel fortid, som kan ødelægge deres fremtid. Specielt Daisys søster Lilian har svært ved at forlige sig med Daisys nye kærlighed, men det skyldes måske mest frygten for at miste søsteren, hvis hun rejser helt til USA igen.

Fra jeg læste den første bog i denne serie, har jeg været vild med serien, og denne bog er bestemt ingen undtagelse. Daisys udvikling i bogen er spændende. Hun finder ud af, at kærligheden også findes uden for bøgernes verden. Jeg kunne rigtig godt lide bogen og faldt fint ud i det univers som jeg har læst om i de andre tre bøger. Jeg skulle lige forholde mig til, at bogen foregik mere end et år efter de tre andre bøger, men det gav god mening i forhold til, at der også var sket en udvikling i de andre pigers ægteskab. De tre andre bænkevarmer får mere plads end i de to sidste, og det er tydeligt, at det er slutningen på en serie.
Jeg har flere steder læst, at serien er en blanding af ”Fifty Shades of Grey” og ”Stolthed og Fordom”. På en måde synes jeg, de har ret, men jeg synes dog denne bog i modsætning til ”Fifty Shades of Grey” giver større plads til den store romantisk kærlighed, som ikke omhandler sex, end i andre erotiske romaner a la ”Fifty Shades of Grey”.

Bogen er fjerde bog i serien, og jeg vil anbefale, at man læser de tre andre først, for helt at forstå det univers som man kommer i, selvom denne bog måske er mere selvstændig end de tre andre.
 
Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter