0 kommentarer

For resten… af Leif Bruun

af d. 22. september 2020
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

162

Udgivet

2019

ISBN

9788743008521

Originaltitel

For resten...

 

En bog med præmissen: For resten… Deraf titlen og man bliver både underholdt, tænksom og får sådan en “nåe ja” oplevelse undervejs.
Her er små citater, kan man vel nærmest kalde dem, som lige giver en noget at studse over.Det er godt tænkt og selv om nogen få ting måske lyder bekendt, så giver det noget til konceptet at Leif holder fast i undervejs at man lige skal tænke lidt over tilværelsen.

Introduktionen er blandet omhandlende tv serien Columbo, for detektiven han formåede nemlig altid at benytte sig af at afslutte en samtale med lige at aflevere et: For resten så… Det har altså en sjov effekt.

Noget kan man blive lidt provokeret af, hvis man selv vil det. Andet kan man grine lidt af og more sig over og noget helt tredje kan man fundere over mens man godt kan nikke genkendende til at det er noget man selv støder på. For her er mange ting som handler om livet og hverdagen. Der er politik, humor og meget andet at komme efter. Ikke at man som sådan snakker om emnerne i sig selv.

En anderledes og lidt pudsig læse oplevelse, men også en oplevelse som man sagtens kan vende tilbage til gentagende gange. Og nogen af udtrykkene undervejs kan man jo benytte i sit dagligdags talesprog når de passer ind. Så det i sig selv er ret hyggeligt.

Det faktum at bogen samtidig skiller sig lidt ud fra massen af andre bøger på markedet er rigtig godt. For det gør at man bliver nysgerrig på konceptet og derfor kan tillade sig selv at have en fuldstændig åben indgangsvinkel til værket.

Jeg var underholdt og det tænker jeg at andre læsere helt sikkert også vil kunne blive, så alene af den grund kan bogen klart anbefales. Så hvis du giver dig i kast med den, så rigtig god fornøjelse!

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter