0 kommentarer

Fabians brud af Margit Sandemo

af d. 18. november 2012
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

207

Udgivet

2009

ISBN

978-87-7677-147-8

Originaltitel

Fabians brud (norsk)

 

Tannenburgs hersker Maximilian er død og hans vege bror Fabian besidder nu tronen. Fabian domineres af den onde grev Isenbrand og det går ud over folket. Bianca af Warineck er en meget klog pige, så klog at mændene er bange for hende. Hun er også en kontrast til sin livsglade og mindre kloge søster. Fabian skal have en brud, og grev Isenbrand ser gerne, at det er en letpåvirkelig pige uden for meget omtanke i sit hoved. Bianca bliver derfor en del af en listig plan, som hendes forældre har udtænkt. Bianca skal udgive sig for at være sin søster, og smuk og klog som hun er, kan hun måske påvirke Fabian og løsrive ham fra den onde grev Isenbrands magt.
Bianca bliver afhentet af nogle af Fabians mænd, og under rejsen fatter Bianca sympati for en af mændene, nemlig Zoltan. Bianca ved dog ikke hvem hun kan stole på og tør ikke afsløre at hun ikke er sin søster Berengeria og heller ikke hvad hendes egentlige mission er. Zoltan er også modstander af grev Isenbrand og har ud over at hente Fabians brud en anden hemmelig dagsorden og hvis Bianca kommer på tværs af dette er Zoltan klar til at dræbe.

Handlingen skrider godt fremad og har små spændingsmomenter undervejs – fin underholdning, præcis som en roman af Sandemo skal være.

Bogen er den 11. bog i Sandemoseserien.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter