0 kommentarer

Evighedens terninger 1 – Krise i kælderen af Bjarne Nordberg Pedersen

af d. 27. oktober 2021
Info
 
Sideantal

130

Udgivet

2021

ISBN

978-87-93974-86-9

Originaltitel

Evighedens terninger 1 - Krise i kælderen

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Hvis man kender spillet Dungeons and Dragons så vil man hurtigt drage paralleller til Flyveøgler og Fangekældre som er det spil vores hovedpersoner er i gang med. De bliver suget ind i spillet og en ukendt pige kommer og hjælper dem. Hun har ledt efter nogen særlige terninger og kan fortælle dem lidt om magi og andre funktioner i spillet. Spillet er farligt, da man kan dø undervejs. Så nu gælder det om at komme igennem de forskellige baner/rum og overleve det hele. Men det er svært, når spillederen er doven og andre ikke har styr på tingene. Og hvorfor er der ikke nogen chips andet end i den virkelige verden? Helt galt går det da to af dem ender i maven på en orm. Kan de komme ud og hvad med de andre?

Der er fart over feltet og spænding undervejs. Der er underholdende situationer og måske lidt kærlighed i luften. Venskaber kommer på prøve men de beviser også overfor hinanden at venner og sammenhold er det vigtigste. Det er bøger som henvender sig til unge drenge og piger som er interesserede i magi, overnaturlige ting, monstre, trolde og fantasy. Og illustrationerne undervejs er ganske morsomme, og støtter godt op om historien.

Konceptet er lidt spøjst, for selv hvis man ikke kender til Dungeons and Dragons spillet, så vil man sagtens kunne blive opslugt af den verden vi i bogen her kommer ind i. Det giver bare lige tanden mere hvis man selv kender spillet, for så kan man da først få sin fantasi sat i gang. Det hele bliver en lille smule uhyggeligt hvilket gør at man virkelig bliver nysgerrig for om vores hovedpersoner klarer skærerne, for man vil gerne som læser have at de kommer godt igennem, da det er ret spændende at finde ud af om de kan komme ud af spillet igen.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter