0 kommentarer

Eves sandhed af Muna Shehadi

af d. 5. januar 2022
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

474

Udgivet

2021

ISBN

978-7116-394-0

Originaltitel

Hidden Truths

Udgave

1. udgave

 

Eve er den yngste af 3 søstre, der er vokset op med en berømt skuespillerinde som mor. Moderen er død for år tilbage, men efter en stor afsløring af, at hun ikke har været søstrenes biologiske mor, er det nu Eves tur til at finde ud af sandheden om sin biologiske arv. Noget hun faktisk slet ikke har lyst til, på trods af utallige opfordringer fra sin søster Rosalind, der har fundet sin biologiske mor (1. del af denne serie, ”Rosalinds løgn”).

Eve har det bedst med en stilfærdig tilværelse uden for mange nye ting, men da hun pludselig står over for en mulighed for drømmejobbet med at teste sine færdigheder som arkitekt, slår hun til, til stor overraskelse for både hende selv og hendes familie. Hun begiver sig derfor til Washington Island, en afsondret ø langt hjemmefra for at arbejde og måske også for at begynde på en frisk. For måske trænger hun også til at folde sig ud, og finde sin egen vej her i livet og ikke bare være den Eve, som alle forventer hun er.
Det viser sig hurtigt, at det ikke er et helt tilfældigt sted hun er havnet. For på denne ø møder hun personer, der virker til at have noget at gøre med hendes ukendte ophav. Så selvom det bestemt ikke var meningen, at Eve skulle lede efter sin biologiske mor, så hvirvles hun ind i begivenheder hun ikke helt har styr på. Oven i hendes egen situation kommer hun også ved et tilfælde til at spille en rolle i en teenagers liv, som hun møder på en cafe. Den unge pige Abigail er nemlig også rejst ud for at finde sit ophav, efter en afsløring af, at hendes rigtige far bor på øen.

Mødet med Abigail og andre personligheder på øen tvinger Eve til at tage beslutninger hun længe har skubbet foran sig. Hvem er jeg egentligt? Hvad vil jeg gerne med mit liv? Tør jeg være mig selv? Og den vigtigste: Tør jeg lukke andre personer ind i mit liv, helt tæt på?
Bogen er 2. del af trilogien om de tre døtre. I første bog mødte vi som nævnt Rosalind, og status på hendes liv nævnes også i denne bog. Den tredje og ældste søster Olivias historie kommer i næste bog, og jeg ser frem til også at opleve hendes fortælling.

Bogen og hele serien er en god blanding af hemmeligheder, familie-intriger og romantik. Og ikke mindst at skulle turde at være helt sig selv.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter