0 kommentarer

Eremitten af Thomas Rydahl

af d. 18. november 2014
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

517

Udgivet

2014

ISBN

978-87-91299-59-9

 

”Eremitten” handler om danskeren Erhard, som lever et tilbagetrukket liv, på den Kanariske ø Fuerteventura i et faldefærdigt hus, sammen med sine to geder. Han tjener lige præcis nok til dagen og vejen som taxachauffør og indimellem som klaverstemmer, for øens velhavende. Erhard lever et stille og tilbagetrukket liv på øen, indtil politiet finder en fabriksny bil på en strand, med en død dreng på bagsædet.

Politiet vil ikke have en ny Madeleine McCane sag, hvor politiet fremstår som inkompetente idioter og mener at et uopklaret barnemord, vil påvirke turismen i den negative retning. Derfor vælger politiet på Fuerteventura, at opklare mysteriet på deres måde. Men Erhard er ikke enig med politiets måde og begynder selv, at undersøge sagen.

Eremitten er en underholdende og medrivende krimi, som man hurtig bliver fanget af og hele tiden føler, at man lige skal læse en side mere. Og lige som man tror man har fundet ud af det hele, vender historien og nye fakta kommer frem.

De første sider er lidt unødvendige og virker som om forfatteren lige skulle i gang, men efter det tager historien virkelig fat. Det er ikke en krimi som blæser en af stolen af ren fart og spænding, men mere vækker ens nysgerrighed og lyst til at læse. En god krimi som er værd at læse.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter