0 kommentarer

Dyrene og tiden af Jesper Wung-Sung

af d. 3. juni 2017
Info
 
Sideantal

32

Udgivet

2017

ISBN

978-87-638-4800-8

Originaltitel

Dyrene og tiden

Udgave

1

 

En kanin kommer hoppende og falder i et hul. Den stopper op og kommer til at tænke på hvor tiden bliver af, og hvem kan hjælpe med et svar. I sin søgen efter svar, spørger den sneglen, giraffen, fuglen, muldvarpen, elefanten, tægen, fisken, men ingen har noget svar på spørgsmålet. Og da de når hen til hullet i samlet flok er alle alligevel blevet lidt klogere.

Dyrene og tiden er historien om, at være tilstede i nuet og værdsætte det man har. Men hold nu op den er lang, historien vil bare ikke tage nogen ende. Den er egentlig meget sød, men alt for lang og meget kringlet, det er ikke en bog, som man lige læser inden sengetid, med mindre man har meget tid og overskud til at tale om hvad der sker i bogen. Temaet som er at leve i nuet, er meget interessant i forhold til børn, som egentlig ikke går så meget op i det at leve i nuet, eftersom de er verdensmester i det. Så det kan godt være det er en reminder til forældrene. En bog som kræver tålmodighed og tid til at læse den flere gange, så man virkelig får en forståelse af hvad den handler om.

Illustrationerne i bogen som er lavet af Ursula Seeberg, er virkelig smukke man bliver virkelig betaget af, alle de flotte detaljer som den her bog er fyldt med. Ikke mærkeligt, at hun har vundet flere priser for sine illustrationer.

Forfatteren af bogen er også kendt for andre bøger, så som den hvide kanin og den sorte hat og frøen og fluen, som klart kan anbefales.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter