0 kommentarer

Det største bedrag af Lisa Unger

af d. 18. juni 2010
Info
 
Sideantal

353

Udgivet

2010

ISBN

978-87-645-0358-6

Originaltitel

Die for you

Udgave

1.udgave

 

Det største bedrag er en thriller om den forfatteren Isabel, der efter at have været single i for lang tid møder manden i sit liv – Marcus, som hun gifter sig med ret hurtigt. Marcus kommer fra Østeuropa, men har studeret i USA og ejer et succesfuldt EDB-firma.

Isabel og Marcus er lykkelige, men pludselig en dag forsvinder Marcus – og det viser sig, at Isabel har været offer for et bedrag uden lige. Marcus hedder slet ikke Marcus, og har på det voldsomste bedraget Isabel, ikke kun seksuelt, med ved at udgive sig for en anden end han virkelig er.

Isabel beslutter sig for at finde ud af, hvem manden hun har været gift med i 6 år VIRKELIG er og hvorfor han er forsvundet med alle hendes penge – og hvorfor hendes hjem og de minder de har samlet sammen bliver udsat for hærværk af værste skuffe. I sin jagt efter sin tidligere ægtemand, som viser sig at være psykopat og morder, bliver hun viklet ind i international kriminalitet af værste skuffe – og da hun står overfor Marcus ansigt til ansigt, må hun sande, at hun har været udsat for “det største bedrag”.

På et ret tidligt tidspunkt i historien synes jeg dog at kende historien. Men da bogen er skrevet i 2009 og jeg ikke har læst den på engelsk, er Lisa Unger måske ikke den første, der har fundet på dette plot? Gennem hele bogen forsøgte jeg forgæves at tænke på, om genkendelsen skyldes en film eller en anden bog, jeg har læst. Det ødelagde lidt af historien for mig, desværre – for det er en spædende og neglebidende thriller, der godt kan holde en vågen til ud på aftenen.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter