0 kommentarer

Det sidste suk af George D. Shuman

af d. 1. april 2012
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

334

Udgivet

2009

ISBN

978-87-7677-107-2

Originaltitel

Last Breath

 

En ung mand er vidne til sin mors åndeløse leg. Resultaterne af hendes utilpassede sind har gentagne gange fortvivlet ham og i dag, på hans atten års fødselsdag, orker han ganske simpelt ikke flere skuffelser.

Senere bliver den selv samme leg det vigtigste i livet for ham. For hvad mon de tænker på, disse kvinder, imens livet ebber ud af dem. Er det familien, karrieren, deres barndom, deres elskede..

Den efterladte dreng leder igen og igen efter svaret på, hvad hans fortvivlede mor tænkte på, da hun mærkede at livet gled hende af hænde.

Den blinde Sherry må atter træde til og hjælpe politiet. For måske har den tilsyneladende enorme række af torturerede, myrdede kvinder tænkt på deres morder i de sidste sekunder af deres liv. Og eftersom Sherry er i stand til at se disse kvinders sidste tanker har hun en eneste endelig mulighed for at få viden om morderen og om drabsmetoderne.

George D. Shuman har begået endnu en forrygende krimi om den blinde Sherry, som må træde til der hvor almindelige, faglige kompetencer ikke slår til længere. Bogen er en veritabel pageturner, og man venter spændt på at se, ikke alene om Sherry får set morderen, men også på om morderen finder det svar han så desperat higer efter.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter