0 kommentarer

Den ukendte hustru af Leif Davidsen

af d. 15. juli 2006
Info
 
Sideantal

372

Udgivet

2006

ISBN

978-87-595-2601-9

Originaltitel

Den ukendte hustru

 

Marcus Hoffmann er tilsyneladende en ganske almindelig mand. Han lever i et lykkeligt ægteskab med Nathalie. Han er meget optaget af sine forretninger og rejser meget. Han ser imidlertid ikke ret meget på sine rejser, han koncentrerer sig udelukkende om det professionelle, og så glæder han sig til at komme hjem til Nathalie og deres ensomt beliggende sommerhus på Møn.

Pludselig en dag foreslår Nathalie til Marcus store forbavselse, at de skal tage på ferie i hendes fødeland Rusland, og efter lidt overtalelse befinder de sig snart på et flodkrydstogt mellem Moskva og St. Petersborg. Efter to dages sejlads går Marcus alene i land i en lille havneby, og da han kommer tilbage til skibet, er Nathalie sporløst forsvundet. Marcus forsøger at finde hende, men det går langsomt op for ham, at den kvinde, han har været gift med i 10 år, har en fortid som er totalt ukendt for ham.

Leif Davidsen er en gudbenådet fortæller, især når han skriver om tilværelsen i Rusland. Man kommer omkring alle aspekter, lige fra mafiaens umådelige magt til gadebørnene i Moskva. Man kommer samtidig virkelig ind under huden på hovedpersonen Marcus, og man kan i den grad identificere sig med ham. Handlingen er ikke så eksplosiv, som i nogle af hans tidligere udgivelser, men alligevel er det en bog, som man kan “sluge i en mundfuld”, hvis man ellers har lejligheden til det.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter