0 kommentarer

Åndesøstre af Lael J. Littke

af d. 21. juli 2006
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

194

Udgivet

2001

ISBN

87-553-2867-9

Originaltitel

Haunted sister

 

Pigen Janine og hendes kæreste, Simon, kommer ud for en meget alvorlig bilulykke, hvilket resulterer i, at Janine dør og kommer til dødsriget. Hun bliver sendt tilbage, men hun er dog ikke længere alene: Hendes tvillingesøster, Lenore, som døde i en alder af 4, er kommet med ind i Janines krop. Janine opfører sig nu som to personligheder, og det hele bliver endnu værre, da Lenore får magt nok til at bruge Janines krop. Der er dog ingen, der tror Janine, da hun siger, at hendes tvillingesøster er inde i hende. Hendes familie og lægerne er nemlig overbeviste om, at det blot er hallucinationer, Janine har, som resultat af bilulykken.

Janine, som altid har været den artige tvilling, begynder at stjæle, lyve og er tilmed sin kæreste utro – alt dette er dog ikke ting, hun gør; det er Lenore, der gør det, fordi hun nu kan styre Janines tanker og sindsbevægelser. I mellemtiden begynder Janine langsomt at huske gamle minder omkring Lenores død, som hun havde glemt for længe siden.

Janine, der nægter at give op, vil få Lenore til at forsvinde og finde ud af, hvad der virkelig hændte den dag, Lenore døde.

“Åndesøstre” er en spændende ungdomsroman, som virkelig fanger læseren. Umiddelbart kan den godt virke som en forudsigelig bog, men det finder man ud af, at den ikke er, da bogen har en overraskende slutning. En patetisk og gribende historie, som jeg kun kan anbefale.

Lån bogen på bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter