0 kommentarer

Den spanske kærlighedsaffære af Elena Armas

af d. 15. september 2022
Info
 
Sideantal

466

Udgivet

2022

ISBN

9788775712458

Originaltitel

The Spanish Love Deception (oversat af Pil Ingerslev)

Udgave

1.

 

Catalina, kendt som Lina blandt venner, står i lidt af en knibe. Om en måned skal hun hjem til sin søsters bryllup i Spanien, hvilket ville være fint hvis hun ikke havde lovet at tage sin amerikanske kæreste med. En kæreste, som på ingen måde eksisterer, og som Lina i et svagt øjeblik kom til at lyve frem. Nu har hun en måned til at skaffe en date, og ikke bare en hvilken som helst date; én, der er villig til at flyve med fra USA til Spanien og overbevisende kan spille hendes kæreste overfor hele hendes store familie.

Hjælpen kommer fra uventet side, da Lines ellers utilnærmelige, men flotte, kollega Aaron, overhører Lina tale om sit problem og tilbyder at tage med. Lina er i syv sind. For hun har vitterlig brug for en date, men den date kan være alle, ALLE, andre end Aaron, som gang på gang har opført sig nedladende overfor Lina. Spørgsmålet er, om Lina kan bide stoltheden i sig, og tage imod den hjælp der byder sig? Tør hun åbne op for Aaron, som måske i virkeligheden slet ikke er så dum som hun har gjort ham til oppe i sit hoved?

Den spanske kærlighedsaffære er en romatisk, forførende og sjov fortælling om jagten på kærligheden. Det kan til tider godt være lidt langtrukken, og som læser havde jeg mere end en gang lyst til at bede Lina skrue ned for tvivlen og op for selvtilliden, men det til trods var jeg rigtig godt underholdt hele vejen igennem bogen. Jo, man kunne nok snildt have skåret 100 sider af bogen, men på en eller anden måde er jeg glad for det hele alligevel er med, for det giver noget kulør til bogen. Og den er allerede blevet anbefalet til en veninde, der manglede en letlæst romantisk bog. Så har du det på samme måde, og mangler du en hyggelig romatisk læsoplevelse, så er Den spanske kærlighedaffære et godt bud.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på biblioteket

Bedømmelse
Karakter