0 kommentarer

Den onde stjerne Af Anthony Horowitz

af d. 19. juli 2007
Info
 
Sideantal

309

Udgivet

2007

ISBN

978-87-11-22790-9

Originaltitel

Evil star, på dansk ved Ole Steen Hansen

 

Efter at have sat liv og lemmer på spil i første del af serien, formår den 14 årige Matt at få lukket Ravneporten, som er en port til åndeverdenen. Matt som er forældreløs, bor nu sammen med journalisten Richard, som tidligere har været ham en stor støtte i kampen mod de onde kræfter. Men hvis Matt har regnet med et stille og anonymt liv, så tager han grueligt fejl. Nogen truer ham på livet og modvilligt må Matt indse, at det måske ikke er op til ham om han fortsat vil være en del af missionen. Hvis det hele nogen sinde skal få en ende, må han fuldføre det, som han har påbegyndt.

Matt opsøges derhjemme af nogle medlemmer af gruppen Nexus, de insisterer på, at Matt skal følge med dem til London. Nexus har begrundet mistanke om, at endnu en port er ved at åbne sig hvilket vil betyde en krig værre end første og anden verdenskrig, samt død og ødelæggelse over hele kloden. Gruppen afslører, at der er fundet en gammel dagbog, hvori placeringen af den anden port er afsløret, så for at finde frem til denne og dermed forhindre katastrofen, er Matt udset til at forsøge om han kan skaffe bogen.

Horowitz er en mester i at komponere spændingsbøger og her har han altså præsteret det endnu engang. Handlingen rummer overraskelser og gys, så man indimellem krummer tæer af spænding. Jeg vil helt klart anbefale bogen til drenge som elsker spænding, gys og fart over feltet. Indimellem kammer det overnaturlige lidt over, men der er så meget fart over feltet, at man ikke har tid til at stoppe op og tænke ret meget over det.

Bogen kan læses fra 10 år.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter