0 kommentarer

Den mørke tid 2: Bogen om sværdet af A. J. Lake

af d. 21. september 2008
Info
 
Forfatter
Forlag
Sideantal

229

Udgivet

2007

ISBN

978-87-11-31247-6

Originaltitel

The Book of the Sword

 

”Bogen om sværdet” starter fra hvor sidste bog den sluttede, nemlig med at Elspeth og Edmund er fanget af den store drage Tormentoren.
De hænger i kløerne på dragen, mens dragen flyver over et snefyldt landskab. Slotsvagten Cathbar er kommet med op i luften, fordi han havde svunget et reb om dragens ene forben, men den enorme drage havde ikke bemærket ham, før han fik kæmpet sig op på den, og stukket sit sværd i dragen flere gange, så den endte med at slippe bеde Elspeth og Edmund. Men før Cathbar kommer af dragen, bliver han meget forbrændt.
De ender alle tre i den kolde sne, hvor de bliver redet af den lokale pige Frida, der tager dem hjem hos sig, så de kan forberede sig på at rejse videre for at dræbe dæmonguden Loke, der er fanget i bjerget Eigg Loke.

Der hjemme forbereder Elspeth og Edmunds tidligere rejsekammerat Cluaren sig på en rejse mod nord, for at hjælpe Elspeth og Edmund oppe nordpå. Men før han tog af sted, stjal han en bog fra den besejrede mørke magiker Orgrims kammer.

Jeg syntes, at bogen er okay spændende, men jeg syntes også den er en smule langtrukken nogle steder. Det er en okay fortsættelse til nummer et i serien, men den er ikke helt så god som jeg havde forventet.

Lån bogen på bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter