0 kommentarer

De berusedes vej af Jakob Melander

af d. 9. marts 2015
Info
 
Forlag
Genre
Sideantal

408

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-2628-0

 

Lars skal være med til at opklare et mord. Et mord på en af hans tidligere venner. Thorbjørn.

Det ser ud som om Thorbjørn har været ved at fremstille en bombe der skulle bruges mod det kommende EU topmøde i København, men bomben er gået af i hænderne på ham. Lars tror dog ikke på den teori han hælder mere til at Thorbjørn er blevet dræbt, offer for et attentat.

Lars får ikke den store hjælp da al politiindsats skal bruges til at sikre de fine herrer der kommer fra hele verden til EU topmødet så meget af tiden må Lars klare sig selv.

Et kvindelig dukker også op men har umiddelbart ikke relation til mordet på Thorbjørn… eller har det?

Lars har en kvindelig kollega, som han også har lidt kørende med i fritiden, og hun skal efterforske sagen med kvindeliget.

Hun opdager nogen ting om Lars fra hans fortid som hun er nødt til at undersøge nærmere, både fordi det ser ud som om Lars indirekte er en del af sagen men også fordi hun jo er forelsket i ham og gerne vil vide om han reelt er til at stole på.

Lars har nemlig selv været punker og Thorbjørn og hans gamle slæng har været involveret i et mord på en pølsemand… eller rettere de solgte nogen stoffer til pølsemanden der derefter blev slået ihjel og noget tyder på at i hvert fald Lars ved hvem der stod bag mordet på ham.

Dette er tredje bog i serien om Lars Winkler (personligt den eneste bog jeg nogensinde har læst af Jakob Melander) men den kan sagtens læses som enkeltstående bog. Det er en krimi men ikke af den typiske slags. Man kan nemlig ikke regne ud hvem der har gjort hvad og hvorfor, også fordi der er flere historier der krydser hinanden.

Den er velskrevet og fangende fra første side.

Grunden til jeg ikke gir den 5 stjerner er at den stadig minder meget om alle de politi/krimi/efterforsknings bøger og tv-serier man ellers støder på.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter