0 kommentarer

Farlig fortid af Julie Hastrup

af d. 9. marts 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Sideantal

322

Udgivet

2015

ISBN

978-87-638-2420-0

 

Rebekka Holm er tilbage i sin barndomsby. Hun har lige mistet sin far og hun døjer meget med sin sorgproces. Hun har svært ved at være sammen med sin mor og huset vrimler med minder efter hendes far.

Da der sker et mord på den lokale sognepræst, ser Rebekka chancen for at komme lidt væk fra mor, sorgen og minderne. Hun møder sin gamle kæreste, Politiassistenten Michael, som er leder af efterforskningen af mordet. Niklas, Rebekkas kæreste er i Sverige og vi ser og hører ikke meget til ham i denne bog.

Nogle uger forinden er der sket en ulykke med en ambulance der fragter en livstidsfange fra fængslet til hospitalet. Den forulykker og en ambulanceredder mister livet og fangen flygter. Disse to sager lægger beslag på Rebekka og Michaels tid.

Imellem præstens efterladte papirer finder de et foto der er helt tilbage fra sidst i 1980’erne, med 6 personer på og Rebekka begynder at lægge tingene sammen…

Bogen er en god 5’er, og man kan sagtens læse den som en selvstændig historie – så hvis man ikke kender Rebekka Holm i forvejen gør det ikke noget.

Forfatteren formår på en glimrende måde at veksle historien mellem nutid og fortid. Hun giver os i passende doser informationer som leder os hen på morderen. Flere gange i løbet af handlingen bliver flere af bogen hovedpersoner mulige morder.

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter