0 kommentarer

Carl er gul og Carl er sød af Ida Jessen

af d. 11. marts 2018
Info
 
Sideantal

32

Udgivet

2018

ISBN

978-87-638-5355-2, 978-87-638-5353-8

Originaltitel

Carl er gul
Carl er sød

 

I Carl er gul er mor i færd med at male stuen og Carl synes at den gule farve er meget flot. Så Carl vil også male, men det kan også blive for meget med al den maling, synes Carl og det synes hans mor også.

I Carl er sød, roder Carl rundt i både ord og gummistøvler. Det er ikke altid nemt at sige lange ord som gummistøvler, men så er det godt med en storebror, der næsten altid er sød.

Ida Jessen og Hanne Bartholin er tilbage, med to nye historier om den søde elefant Carl. De her to bøger om Carl, er henvendt til de helt små. De er fyldt med sjove og genkendelige historier fra en hverdag med småbørnsfamilier, hvor en hverdag ofte er fyldt med store og små dramaer.

Ida Jessen og Hanne Bartholin, har tidligere udgivet 6 bøger om Carl, mange anmeldere og læsere har rost de tidligere Carl bøger til skyerne. Grunden til deres succes, er nok på grund af de genkendelige situationer og scener fra småbørnsfamilier. Ida Jessen og Hanne Bartholin, formår på en helt speciel måde at indfange det at være barn.

De to Carl bøger er som de seks andre bøger om Carl, helt klart en klassiker man bare må eje og som kan tages frem og læses igen og igen, uden at man bliver træt af dem. Dejlig og hyggelig historier der varmer og giver en glad fornemmelse indeni.

Lån bogen på biblioteket (Carl er gul)

Lån bogen på biblioteket (Carl er sød)

Bedømmelse
Karakter