0 kommentarer

Ansigtet i spejlet af Pia Reesen Brønnum

af d. 15. marts 2015
Info
 
Sideantal

138

Udgivet

2010

ISBN

978-87-92622-05-1

 

Dette er 2. bind i trilogien om Sabrina Fanø

Hun er en radioreporter som har et kriminalmagasin som speciale. Dog er programmet blevet skåret kraftig ned i forhold til tidligere, så Sabrina er også ansvarlig for sundhedsprogrammer nu.

Hun er flyttet ud til at villakvarter på en, tror hun, meget stille og rolig vej. Men hun er ikke engang færdig med at male i huset endnu, da kvarteret rystes af et meget voldsomt hjemmerøveri, med dødelig udgang for det stakkels ægtepar det går ud over.

Datteren Camilla flytter hjem efter at hendes kæreste forsvinder sporløst. Mon denne forsvinden kan forbindes med hjemmerøverierne eller er det bare et tilfælde?

Straks klør Sabrinas journalistiske næse, og hun begynder at ”rode i sagen”. Hun tager over til naboen med en buket blomster for at vise sympati – og at snuse og videre i den dur.

På det rent personlige og familiære plan får Sabrina en meget stor overraskelse, men til at starte med ved hun ikke lige hvad hun skal stille op med denne nyhed.

Bogen er holdt i et enkelt sprog og alle kan følge med, og det man ikke allerede vidste omkring Sabrina Fanø, hendes datter og den virkelige henrivende hunkat, det ved man efter at have læst denne roman.

Selvom bogen er en trilogi kan man sagtens læse den selvstændigt. Det er en rigtig god bog at starte med hvis man er ny i krimibog-verdenen.

Romanen får 3 stjerner

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter