0 kommentarer

Brødre af blodet 1 – Vildornen af Eva Egeskjold

af d. 3. september 2016
Info
 
Sideantal

48
LIX: 16

Udgivet

2016

ISBN

978-87-996891-6-3

Udgave

1. udgave, 1. oplag

 

Laust er jarlens søn. Han skal oplæres til kriger, men har svært ved at forestille sig at skulle slå nogen ihjel. Hans far sender ham ud at jage og han må ikke komme hjem før han har skudt et bytte. Laust ser en dreng få tæv af nogen andre drenge i byen og ville egentlig gerne have hjulpet, men det ville hans far ikke have.

Bjarke får tæv af nogen andre drenge og selv om det lykkes ham at stikke af så ved han det vil ærgre hans far, at han nu igen har været oppe at slås. Han vil fange et bytte til aftensmaden, men det lykkes ikke. I stedet hører han et skrig og ser en vildorne komme efter en anden dreng. Drengen er Laust og han har det ikke helt godt. Bjarke får hjulpet ham op, men de ved ikke hvor de er og søger ly i en hule. I hulen hører de noget…

Vi har at gøre med en serie hvoraf dette er første bog. Der er rigtig flotte illustrationer og man er godt underholdt.

Bogen slutter meget åbent, da man ved der kommer en fortsættelse i næste bog.

Bogen henvender sig til lidt større børn, men kan også sagtens bruges til oplæsning. Den er god til børn der er igang med at lære at læse og man får forklaret de sværeste ord. Ville egne sig rigtig godt til projekt i skolen eller som lektielæsning, for det er helt sikkert en serie der kan holde en fanget. Den er velskrevet og spændende.

Det er også en serie man sagtens kan læse som voksen, for selv om den er letlæselig og enkel i sit udtryk så er hele opsætningen bare flot. Man kan fornemme eventyret, hvilket må siges at gøre en kæmpe forskel til den positive side.

 

Lån bogen på biblioteket

Facebooktwittermail
Bedømmelse
Karakter