0 kommentarer

Bødlen af Chris Carter

af d. 12. marts 2015
Info
 
Forfatter
Forlag
Genre
Omslag
Sideantal

383

Udgivet

2011

ISBN

978-87-7677-234-5

Originaltitel

The Executioner

Udgave

1.udgave

 

Bødlen kender deres værste frygt og det er kun til hans fordel!

Det hele starter med et brutalt mord i en kirke i Los Angels. En præst er blevet myrdet, halshugget og har fået stukket et hunde-hoved ned til sin krop. Præstens hoved dukker senere om i forbindelse med endnu et mord. På præstens krop er skrevet tallet 3, men hvorfor, og betyder det er der er flere, og i så fald hvor mange?

Kriminalassistenterne Robert Hunter og Carlos Carcia bliver sat på sagen, som drejer dem i lidt forskellige retninger. De møder blandt andet Mollie, en 17 årige pige, som får nogle syn og efterglimt af mordene, men er hun oprigtig eller er hun en af Los Angels mange fuskere, som kun er ude efter hurtige penge, og kan Hunter og Carcia stole på hende.

Bogen er velskrevet, sproget er flydende og plottet holder hele vejen igennem. Det er en krimi med fart på fra start til slut. Og jeg sad mange gange og glemte at trække vejret fordi det blev en tand for spændende. Desværre mindende den mig om noget jeg har læst før og det trækker altså ned i min bog.

Jeg havde fornøjelse af, at høre Chris Carter til Bogforum i København sidste år, og jeg blev meget draget af ham og hans måde at indleve sig selv og publikum på, at jeg nok havde for høje forventninger til at måde at skrive på. Jeg havde nok håbet på at hans levende og sprudlende jeg, var smittet af i hans skrivestil og fortælling.

Men det har været en positiv oplevelse af læse ”Bødlen”, men han er nok ikke en forfatter jeg kommer til at læse meget mere af.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter