0 kommentarer

Among the Ten Thousand Things af Julia Pierpont

af d. 15. juni 2021
Info
 
Forlag
Sideantal

322

Udgivet

2015

ISBN

978-1-78074-830-6

Udgave

1.

 

En bog om en familie, som efter 15 års ægteskab falder fra hinanden. Deb og Jack indledte et forhold til hinanden mens han stadig var gift til anden side. De blev gift da hun blev gravid med Simon, som er 15, og bagefter Kay, som er 11 år. Kay tog imod en kasse til hendes mor som indeholdt emails mellem Jack og hans veninde, meget erotiske og ikke hvad en mor ønsker sin 11 årige datter skal læse. Deb var klar over at Jack havde en veninde, hun havde ovenikøbet snakket med en advokat om skilsmisse, men blev anbefalet at vente lidt.

Bogen er i 4 dele, den første del er såmænd meget god. Men det er så uendeligt ligegyldigt. Jack er kunstner, Deb var balletdanser men opgav dansen da hun blev gravid og i stedet underviser hun. Kay bliver moppet på skolen og Simon, ja han er 15 år gammel. Mennesker som er så vigtige i egne øjne.

I bogen er der en bemærkning (side 218): Folk snakker altid. De er disparate for at snakke. De snakker om hvad som helst. Mest af det de siger er dumt. Sådan føler jeg om denne bog.

Dette er en debutbog af en yngre forfatter, som i følge internettet fik et meget stort forskud på bogen.

Hvad jeg fik understreget fra denne bog var, at hvis du vil have et stabilt forhold til en anden, så skal du ikke vælge en, som var ustabil i tidligere forhold; men det vidste jeg i forvejen.

Dette er ikke en forfatter jeg vil vende tilbage til.

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter