0 kommentarer

Alle var der af Lauren Weisberger

af d. 11. november 2007
Info
 
Sideantal

364

Udgivet

2007

ISBN

978-87-90189-84-6

Originaltitel

Everyone worth knowing

Udgave

1.udgave

 

Da Bette opsiger sit trivielle bankjob hos UBS, havde hun ikke forestillet sig at hun et par måneder efter ville blive betalt for at feste med de rige, smukke og kendte. Hun havde heller ikke forestillet sig at hun ville se sit navn i sladderspalterne, fordi en berygtet playboy havde kastet sin hengivenhed på hende og især ikke at hendes chef ville opmuntre den amourøse forbindelse, men det er præcis hvad der sker.

Bette forsøger til stadighed at finde ud af hvad der er så fedt ved Birkin tasker og hvorfor jeans ikke længere bare er jeans, samtidig med at hun hele tiden må aflyse eller jonglere aftaler med familie og venner for at jobbe som pro partygirl / Event arrangør. Desuden er der en sød fyr som hun hele tiden støder ind i der spøger i hendes tanker.

Efter den fantastiske debutroman “Djævlen går i Prada”, var der givet mange der spekulerede på Lauren Weisbergers mulighed for at være andet end en døgnflue og med “Alle var der” bliver det så slået fast at der er mere hvor det kommer fra.

“Alle var der” er bygget over samme tema som den forrige bog; “jævn og fornuftig pige fra provinsen møder helt anderledes luksusverden og får et kulturchok”, men det er ikke noget der generer underholdningsværdien i historien.

Lauren namedropper endnu engang om mode og kendte, kommer med en masse satiriske og gennemført morsomme anekdoter, samt tilfredsstiller læserens hang til ultimativ chicklit.

Er du til mode, sladder og velskreven chicklit – så burde du seriøst se nærmere på denne bog.

 

Lån bogen på Bibliotek.dk

Bedømmelse
Karakter